نماد سایت دریای شرق

دسر محلبی گل محمدی ( پودینگ شیر ): طرز تهیه دسر و شیرینی در خانه

دسر محلبی گل محمدی

داخل یک قابلمه کوچک، شیر، خامه، شکر و نشاسته ذرت را بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید که صاف و یکدست بشود و نشاسته ذرت گلوله نماند. ظرف را روی حرارت متوسط روبه بالا بگذارید و به طور مدام هم بزنید تا

رسپی دسر محلبی گل محمدی (پودینگ شیر):

مواد لازم:

طرز تهیه دسر محلبی گل محمدی :

طرزتهیه محلبی (پودینگ شیر):
داخل یک قابلمه کوچک، شیر، خامه، شکر و نشاسته ذرت را بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید که صاف و یکدست بشود و نشاسته ذرت گلوله نماند. ظرف را روی حرارت متوسط روبه بالا بگذارید و به طور مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش آمده، پخته و غلیظ شود (در حد غلظت فرنی). قابلمه را از روی حرارت بردارید و عرق بهارنارنج و گلاب را اضافه کنید و مخلوط نید. سپس محلبی را در فنجان ها بریزید و در یخچال بگذارید تا رویه ببندد، حدود 20 دقیقه. در این فاصله شربت گل محمدی را آماده کنید.


داخل یک ظرف کوچک شربت، آب و نشاسته ذرت را بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. ظرف را روی حرارت متوسط روبه بالا بگذارید و به طور مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش آمده، پخته و غلیظ شود (در حد غلظت فرنی) سپس از روی حرارت برداشته و شربت گل محمدی را به صورت یک لایه نازک روی فنجان های محلبی بریزید. بگذارید در یخچال سرد شوند، حداقل 2 ساعت و یا یک شب


برای درست کرده رویه پسته: کره را داخل یک ماهیتابه کوچک بریزید و روی حرارت ذوب کنید سپس پسته را اضافه کرده و به طور مدام هم بزنید و تفت بدهید تا تست شود. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر ذوب شده و پسته ها کاراملیزه شوند. از روی حرارت بردارید و عرق بهارنارنج را اضافه کنید به کاسه ای دیگر منتقل کنید کاملا خنک شود. سپس روی محلبی ها را با پسته تزیین کنید. دسر را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

نکته :

این محلبی یک پایه چند منظوره است که می توانید به اضافه کردن با سایر مزه های دلخواهتان ترکیب کنید. اگر گل محمدی را دوست نداشتید با شربتهای دیگر جایگزین کنید.

خروج از نسخه موبایل