نماد سایت دریای شرق

بورک گوشت و تره فرنگی : دستور پخت و طرز تهیه غذای آسان و حرفه ای

بورک گوشت و تره فرنگی

ابتدا داخل ماهیتابه روغن مایع می ریزیم و گوشت را داخل آن ریخته و کمی تفت ی دهیم، سپس پیاز نگینی خرد شده را اضافه می کنیم سپس تره فرنگی را اضافه کرده سرخ می کنیم.

طرز تهیه بورک گوشت و تره فرنگی :

مواد لازم :

مواد داخل بورک :

دستور پخت بورک گوشت و تره فرنگی :

ابتدا داخل ماهیتابه روغن مایع می ریزیم و گوشت را داخل آن ریخته و کمی تفت ی دهیم، سپس پیاز نگینی خرد شده را اضافه می کنیم سپس تره فرنگی را اضافه کرده سرخ می کنیم. یک استکان آب را اضافه کرده و سپس ادویه ها را اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم و مواد گوشتی را به مدت 15 دقیقه می پزیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.


برای تهیه سس همه مواد را داخل یک کاسه گود می ریزیم و مخلوط می کنیم. 5 ورق خمیر یوفکا را از وسط نصف کرده و 10 ورق یوفکا آماده می کنیم. روی هر ورق کامل یوفکا را کامل با سس بپوشانید از مواد میانی کمی لبه خمیر بریزید و به سمت داخل رول کنید. یکی سینی گرد فر را چرب کنید و از وسط سینی شروع کنید و رول را دور خودش بپیچید و به همین ترتیب بقیه رول های آماده را در ادامه رول قبلی بپیچید.

بورک آماده شده را به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید سپس در زمان پخت روی آن 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده را بمالید و روی آن کنجد بپاشید. بورک را
در فر از پیش گرم شده در دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

پیشنهاد: اگر تره فرنگی نداشتید می توانید از پیازچه استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل