نماد سایت دریای شرق

سس ارده گشنیز و لیمو : طرز تهیه با روش آسان در خانه مثل بیرون

سس ارده گشنیز و لیمو

همه مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و برای 20 ثانیه مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. این سس داخل یک ظرف دربسته به مدت 4 روز قابل نگهداری است.

رسپی سس ارده گشنیز و لیمو :

از این سس می توانید برای انواع سالاد ها، سینی سبزیجات و گوشت استفاده کنید.

مواد لازم:

طرز تهیه سس ارده گشنیز و لیمو :

همه مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و برای 20 ثانیه مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. این سس داخل یک ظرف دربسته به مدت 4 روز قابل نگهداری است.

خروج از نسخه موبایل