نماد سایت دریای شرق

سالاد پاستای جنوبی غربی : طرز تهیه و دستور پخت با روش آسان

سالاد پاستای جنوبی غربی

سالاد پاستای جنوبی غربی : طرز تهیه و دستور پخت با روش آسان رسپی سالاد پاستای جنوب غربی : مواد لازم: پاستا پیچی، 350 گرم کنسرو لوبیای سیاه، 1 قوطی (400 گرمی) (آبکش شده) (معادل آن می توانید لوبیا قرمز پخته استفاده کنید) کنسرو ذرت، 1 قوطی (400 گرمی) آبکش شده فلفل دلمه ای، 1 پیمانه مکعبی خرد شده پیاز قرمز، 1 پیمانه (نگینی خرد شده) گوجه گیلاسی، 1 پیمانه (نیمه شده) گشنیز خرد شده، ½ پیمانه سینه مرغ گریل شده، 2 پیمانه (مکعبی خرد شده)

رسپی سالاد پاستای جنوب غربی :

مواد لازم:

طرز تهیه سالاد پاستای جنوب غربی:

1- ابتدا پاستا ها را طبق دستورالعمل روی بسته، بپزید . آبکش کنید روی آن آب سرد بگیرید و کنار بگذارید. آب آن کاملا خشک شود.
2- کنسرو لوبیا و کنسرو ذرت را آبکش کنید.
3- فلفل دلمه ای و پیاز را نگینی خرد کنید . گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.


4- گشنیز را خرد کنید.
5- سینه مرغ را خرد کنید.
6- داخل یک کاسه بزرگ، پاستا، لوبیا، ذرت، فلفل دلمه ای، پیاز قرمز، گوجه گیلاسی، جعفری و سینه مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید.
7- سس رنچ را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
8- روی کاسه را بپوشانید . به مدت 1 تا چندساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل