نماد سایت دریای شرق

دسر پارافه پودینگ موز : طرز تهیه دسر و شیرینی کافی شاپی

دسر پارافه پودینگ موز

1- داخل یک کاسه، پودر پودینگ و شیر را مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا پودینک شروع به غلیظ شدن کند. 2- داخل ظرفی دیگر پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده را بریزید و هم بزنید تا نرم و اسموتی شود.

رسپی دسر پارافه پودینگ موز:

مواد لازم برای ۱۲ نفر :

طرز تهیه دسر پارافه پودینگ موز :

1- داخل یک کاسه، پودر پودینگ و شیر را مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا پودینک شروع به غلیظ شدن کند.
2- داخل ظرفی دیگر پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده را بریزید و هم بزنید تا نرم و اسموتی شود.
3- مخلوط پنیر خامه ای و شیر تغلیظ شده را به مخلوط پودینگ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.


4- خامه فرم گرفته را در دو مرحله به آرامی با مخلوط پودینگ و پنیر خامه ای به شکل دورانی مخلوط کنید. مخلوط خامه و پودینگ را داخل قیف ساده بریزید .برای ریختن داخل لیوانها یا حتی می توانید با استفاده از قاشق بریزید.
5- برای چدیمان دسر داخل شاتها، ابتدا چند تکه کوکی کف شات بگذارید و چند حلقه موز روی آن بگذارید و مخلوط خامه را روی آنها بریزید و این لایه ها را تکرار کنید تا شات شما پر شود. سپس در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. زمان سرو شاتها را با خامه فرم گرفته، کوکی و برشهای موز تزیین کنید.

نکته1: برای چلوگیری از تغییر رنگ موزها، برشهای موز را داخل یک کاسه بریزید و با چند قطره لیمو آنها را مخلوط کرده و پوشش دهید.
نکته2: اگر خامه قنادی نداشتید می توانید معادل همان میزان خامه صبحانه را به همراه مقداری پودر شکر هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس به پودینگ اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل