نماد سایت دریای شرق

دسر شیر و توت سیاه : طرز تهیه و دستور پخت دسر و شیرینی کافی شاپی

دسر شیر و توت سیاه

ابتدا محلبی دسر را آماده کنید. شیر، شکر و نشاسته را داخل یک قابلمه گود بریزید و روی حرارت بگذارید و در حال همزدن بپزید. وقتی که به قوام مناسب (در حد فرنی) رسید شعله را خاموش کنید.

رسپی دسر شیر و توت سیاه :

مواد لازم :

طرز تهیه دسر شیر و توت سیاه :

ابتدا محلبی دسر را آماده کنید. شیر، شکر و نشاسته را داخل یک قابلمه گود بریزید و روی حرارت بگذارید و در حال همزدن بپزید. وقتی که به قوام مناسب (در حد فرنی) رسید شعله را خاموش کنید.
یک سوم از محلبی را جدا کرده و داخل قابلمه ای بریزید و پوره توت سیاه را به آن اضافه کنید و رو حرارت به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید


بیسکوئیت ها را خرد کنید و دو قاشق غذاخوری از آن را داخل هر ظرف دسر تکنفره بریزید و روی آن از محلبی ساده بریزید. دوباره از بیسکوئیت خرد شده بگذارید و روی آن هم از محلبی توت سیاه بریزید. دسرها را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید و پس از اینکه سرد شد، سرو کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل