دستور تهیه آلبالو پلو:
امروز اومدم با آموزش یک غذای سنتی عالی و خوشمزه، آلبالو پلو که الان فصلشه، من که عاشق طعمش هستم،
مواد لازم :
- آلبالو، 1 پیاله بزرگ
- شکر، 3 قاشق غذاخوری (میزان شکر را میتوانید بسته به ذائقه خودتون کم یا زیاد کنید)
- کره، 50 گرم
- برنج، 3 پیمانه
- زعفران، به مقدار لازم
- خلال پسته، برای تزئین (در صورت تمایل)
- روغن، نمک، فلفل، به مقدار لازم
- مرغ، 2 تا 3 تکه
- پیاز، 1 عدد
دستور تهیه آلبالو پلو:
برنج را بعد از شستن به مدت چند ساعت با آب و مقداری نمک خیس کنید.
مرغ را طبق معمول بپزید. ( من اول چند تکه کره داخل قابلمه میندازم، روی کره پیازهای حلقه حلقه میچینم و مرغ رو روی پیازها میذارم و زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنم و حرارت رو کم میکنم تا خوب بپزه و جا بیفته! – آب اضافه نمیکنم، پیاز و مرغ به اندازه کافی آب میندازه)
هسته آلبالو ها را جدا کنید، مراقب باشید آلبالوها له نشود. سپس آلبالو ها را با یک قاشق غذاخوری شکر و 50 گرم کره روی حرارت بگذارید تا پخته و آب آن کشیده شود. ( حدود 20 تا 30 دقیقه طول میکشد )
به دو روش میتونید برنج را آماده کنید، هم می توانید موقع دم کردن برنج آلبالو و زعفران اضافه کنید و هم برنج را ساده دم کنید و موقع سرو را سه قسمت کرده و یک قسمت را با آلبالو و یک قسمت را با زعفران مخلوط کنید.
زعفران را دم کرده و آماده بگذارید. برنج را آبکش کنید و دم کنید.
کف قابلمه را دو تا سه قاشق روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را کف آن بچینید.
یک لایه نازک برنج زعفرانی روی ته دیگ بریزید، سپس یک لایه برنج سفید و بعد آلبالوی آماده شده که آب آن کشیده شده را بریزید و باز یک لایه برنج ساده و در آخر هم برنج زعفرانی بریزید و در قابلمه را با دمکنی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا دم بکشد.