رسپی دسر محلبی برشی بیسکوئیتی :
مواد لازم:
- 1 لیتر شیر
- 9 قاشق غذاخوری ایرمیک (آرد سمولینا درشت)
- 9 قاشق غذاخوری پودر شکر
- 1 قاشق مرباخوری کره (اختیاری)
قسمت کاکائویی:
- 2 قاشق غذاخوری کاکائو
مواد میانی:
- بیسکوئیت پتی بور، ½ بسته
طرز تهیه محلبی برشی بیسکوئیتی :
شیر را داخل یک قابلمه گود بریزید سمولینا و پودر شکر را اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مخلوط شوند سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید. زمانیکه محلبی شروع به جوشیدن کرد، شروع به همزدن مداوم کنید تا پخته و غلیظ شود. پس از اینکه شعله گاز را خاموش کردید، کره را اضافوط کنید تا کره ذوب شود.
داخل یک قالب کیک مستطیلی را سلفون بکشید و نیمی از محلبی آماده را در قالب بریزید. به قسمت دوم محلبی پودر کاکائو اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. بیسکوئیتها را داخل غذاساز پودر کنید و روی محلبی داخل قالب بریزید و صاف کنید. مخلوط کاکائویی را روی لایه بیسکوئیتی بریزید و صاف کنید و به دمای محیط برسانید سپس به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید. سپس از یخچال خارج کنید و قالب را در سینی برگردانید و با پودر پسته و توت فرنگی تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان