نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه سالاد آسیایی : دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه سالاد آسیایی

1- همه سبزیجات را شسته و خرد کنید. 2- روغن کنجد را روی حرارت داغ کنید . بادام ها را به مدت 3-5 دقیقه یا تا زمانیکه قهوه ای روشن شده و عطر آن بلند شود تفت دهید. کنار بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه سالاد آسیایی :

مواد لازم:

برای سرو سالاد :

طرز تهیه سالاد آسیایی:

1- همه سبزیجات را بشورید و خرد کنید.
2- روغن کنجد را روی حرارت داغ کنید . بادام ها را به مدت 3-5 دقیقه یا تا زمانیکه قهوه ای روشن شود و عطر آن بلند شود تفت دهید. کنار بگذارید تا خنک شود.
3- همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و سس را روی سالاد بریزید.
4- روی سالاد را با گشنیز، روغن کنجد و بادام تزیین کنید.

مواد لازم سس کنجد و زنجبیل :

خروج از نسخه موبایل