نماد سایت دریای شرق

سس سالاد سزار : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

سس سالاد سزار

همه مواد را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی خوب مخلولط کنید تا اسموتی و نرم شود. می توانید بلافاصله سرو کنید یا خنک کنید سپس سرو کنید.

رسپی سس سالاد سزار :

رسپی اصلیش کمی سخته و موادش خوب پیدا نمیشه، امروز براتون یک ورزن آسون تر و ساده‌تر براتون آوردم، ببینید و لذت ببرید.

مواد لازم:

طرز تهیه سس سالاد سزار :

همه مواد را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی خوب مخلولط کنید تا اسموتی و نرم شود. می توانید بلافاصله سرو کنید یا خنک کنید سپس سرو کنید.
این سس داخل یخچال برای چند روز قابل نگهداری است. لازم به ذکر است که می توانید بسته به ذائقه خودتان مواد سالاد را کم و زیاد کنید.


من قبلا در سس سالاد سزار از خمیر ماهی آنچوی استفاده میکردم اما مزه سس وستشیر را ترجیح میدهم. ماهی آنچوی معمولا سخت پیدا میشود و می توان از آن صرفنظر کرد. پنیر پارمسان را هم گاهی اوقات می توانید حذف کنید اما با وجود آن، مزه سس بسیار عالی می شود.

خروج از نسخه موبایل