نماد سایت دریای شرق

سالاد پرتقال و اسفناج و انار : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان

سالاد پرتقال و اسفناج و انار

عسل، مایونز و دانه های خشخاش را اضافه کرده هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. شیر اگر لازم بود اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

رسپی سالاد پرتقال و اسفناج و انار:

مواد لازم:

مواد لازم سس:

طرز تهیه سالاد پرتقال و اسفناج و انار :

برای تهیه سس: سرکه، شکر و نمک را داخل یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
عسل، مایونز و دانه های خشخاش را اضافه کرده هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. شیر اگر لازم بود اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.


برای تهیه سالاد: داخل کاسه سالاد، به ترتیب اسفناج، پرتغال، دانه های انار، آووکادو، بادام و گردو را بریزید.
به میزان دلخواه از سس را روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل