رسپی سالاد پاستای جنوب غربی :
مواد لازم:
- پاستا پیچی، 350 گرم
- کنسرو لوبیای سیاه، 1 قوطی (400 گرمی) (آبکش شده) (معادل آن می توانید لوبیا قرمز پخته استفاده کنید)
- کنسرو ذرت، 1 قوطی (400 گرمی) آبکش شده
- فلفل دلمه ای، 1 پیمانه مکعبی خرد شده
- پیاز قرمز، 1 پیمانه (نگینی خرد شده)
- گوجه گیلاسی، 1 پیمانه (نیمه شده)
- گشنیز خرد شده، ½ پیمانه
- سینه مرغ گریل شده، 2 پیمانه (مکعبی خرد شده)
- سس سالاد رنچ، 1 پیمانه
طرز تهیه سالاد پاستای جنوب غربی:
1- ابتدا پاستا ها را طبق دستورالعمل روی بسته، بپزید . آبکش کنید روی آن آب سرد بگیرید و کنار بگذارید. آب آن کاملا خشک شود.
2- کنسرو لوبیا و کنسرو ذرت را آبکش کنید.
3- فلفل دلمه ای و پیاز را نگینی خرد کنید . گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.
4- گشنیز را خرد کنید.
5- سینه مرغ را خرد کنید.
6- داخل یک کاسه بزرگ، پاستا، لوبیا، ذرت، فلفل دلمه ای، پیاز قرمز، گوجه گیلاسی، جعفری و سینه مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید.
7- سس رنچ را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
8- روی کاسه را بپوشانید . به مدت 1 تا چندساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.