نماد سایت دریای شرق

دستور تهیه سس قارچ : رسپی و دستور پخت به روش آسان در خانه

دستور تهیه سس قارچ

ابتدا شربت تاتلی را درست کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. تاتلی داغ و شربت سرد خواهد بود. شکر، آب، آب لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید...

دستور تهیه سس قارچ:

این سس برای سرو در کنار استیک، جوجه، میتلف گوشت و سایر غذاهای گوشتی بسیار عالی است.

مواد لازم :

دستور تهیه سس قارچ:

1- پیاز را نگینی خرد کنید، قارچ را ورقه‌ای کنید و سیر را پوست بکنید و کنار بگذارید.
2- یک ماهیتابه، ترجیحا کف آن ضخیم باشد، روی حرارت متوسط گرم کنید و کره را داخل آن بریزید.
3- وقتی کره ذوب شد، پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا زمانیکه شروع به قهوه ای شدن کند.


4- سیر را له کنید و اضافه کنید سرخ کنید تا بوی سیر بلند شود
5-قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید و یکبار هم بزنید
6- آرد را به یکباره روی قارچ ها بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به آرد آغشته شوند.


7- استاک گوشت را کم کم اضافه کنید و همزمان به آرامی هم بزنید. هم زدن را ادامه دهید تا آرد مخلوط شده و سس اسموتی و غلیظ شود.
8- ادویه ها را اضافه کرده و اجازه دهیده سس جوشیده و غلیظ شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل