نماد سایت دریای شرق

دستور تهیه آلبالو پلو : دستور پخت غذای سنتی ایرانی با روش آسان

دستور تهیه آلبالو پلو

برنج را بعد از شستن به مدت چند ساعت با آب و مقداری نمک خیس کنید. مرغ را طبق معمول بپزید. ( من اول چند تکه کره داخل قابلمه میندازم، روی کره پیازهای حلقه حلقه میچینم و مرغ رو روی پیازها میذارم و زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنم

دستور تهیه آلبالو پلو:


امروز اومدم با آموزش یک غذای سنتی عالی و خوشمزه، آلبالو پلو که الان فصلشه، من که عاشق طعمش هستم، 

مواد لازم :

دستور تهیه آلبالو پلو:

برنج را بعد از شستن به مدت چند ساعت با آب و مقداری نمک خیس کنید.
مرغ را طبق معمول بپزید. ( من اول چند تکه کره داخل قابلمه میندازم، روی کره پیازهای حلقه حلقه میچینم و مرغ رو روی پیازها میذارم و زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنم و حرارت رو کم میکنم تا خوب بپزه و جا بیفته! – آب اضافه نمیکنم، پیاز و مرغ به اندازه کافی آب میندازه)


هسته آلبالو ها را جدا کنید، مراقب باشید آلبالوها له نشود. سپس آلبالو ها را با یک قاشق غذاخوری شکر و 50 گرم کره روی حرارت بگذارید تا پخته و آب آن کشیده شود. ( حدود 20 تا 30 دقیقه طول میکشد )
به دو روش میتونید برنج را آماده کنید، هم می توانید موقع دم کردن برنج آلبالو و زعفران اضافه کنید و هم برنج را ساده دم کنید و موقع سرو را سه قسمت کرده و یک قسمت را با آلبالو و یک قسمت را با زعفران مخلوط کنید.


زعفران را دم کرده و آماده بگذارید. برنج را آبکش کنید و دم کنید.
کف قابلمه را دو تا سه قاشق روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را کف آن بچینید.
یک لایه نازک برنج زعفرانی روی ته دیگ بریزید، سپس یک لایه برنج سفید و بعد آلبالوی آماده شده که آب آن کشیده شده را بریزید و باز یک لایه برنج ساده و در آخر هم برنج زعفرانی بریزید و در قابلمه را با دمکنی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا دم بکشد.

خروج از نسخه موبایل