طرز تهیه کیک کرامبل سیب:
مواد لازم:
برای لایه کرامبلی:
- آرد، 3 پیمانه
- شکر قهوه ای، 1 پیمانه
- شکر دانه ریز، ½ پیمانه
- نمک، 1 قاشق چایخوری
- دارچین، 2 قاشق چایخوری
- جوز هندی، ½ قاشق چایخوری
- کره ذوب شده، 1 پیمانه
- اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
- سیب، 2 عدد درشت یا 3 عدد کوچک (پوست کنده و خرد شده)
مواد لازم کیک:
- کره، 8 قاشق غذاخوری
- شکر دانه ریز، 1 پیمانه
- تخم مرغ درشت، 2 عدد
- وانیل، 1 قاشق چایخوری
- خامه ترش، 1 پیمانه (از ماست هم می توانید استفاده کنید)
- آرد، 2 پیمانه
- جوش شیرین، ½ قاشق چایخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری
برای کرم رویه :
- پودر شکر، 1پیمانه
- آب سیب، 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- شیر، 1 تا 2 قاشق غذاخوری
- نمک، 1 پنسه
دستور پخت کیک کرامبل سیب :
فر را روی درجه 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب کیک 23 در 33 سانتیمتری را چرب کنید.
برای رویه کرامبلی:
1- آرد، شکر، نمک، دارچین و جوز هندی را داخل کاسه مخلوط کن بریزید. کره و اسانس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط نرم و مرطوب شود. آن را کنار بگذارید
برای مایه کیک:
1- کره و شکر را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب هم بزنید. وانیل و خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. در همین حال داخل کاسه ای دیگر آرد، جوش شیرین، نمک و بکینگ پود را با یکدیگر مخلوط کنید و به مخلوط کره ای اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
ترکیب مواد:
1- نیمی از مایه کیک را به صورت یک لایه نازک کف قالب بریزید. سیب خرد شده را روی مایه کیک پخش کنید و یک پیمانه از مخلوط کرامبلی را روی لایه سیب بریزید. بقیه مایه کیک را روی آن بریزید و بقیه مخلوط کرامبلی را روی آن بریزید.
2- کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که با خلال دندانی که تست می کنید تمیز از داخل کیک بیرون آید، بپزید. اگر دیدید روی کیک خیلی قهوه ای شده است 10 تا 15 دقیقه پایانی روی قالب را با فویل بپوشانید.
3- زمانی که کیک پخت، برای رویه شیرینی، شکر، آب سیب، شیر و نمک را هم بزنید. کیک را با ریختن سس آب سیب روی آن گرم سرو کنید. این دستور را می توانید از دو روز قبل نیز درست کنید و دانخل ظرفی که در آن هوا نباشد بسته بندی و نگهداری کنید.