نماد سایت دریای شرق

کیک کرامبل سیب : طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی کافی شاپی

کیک کرامبل سیب

کره و شکر را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب هم بزنید. وانیل و خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. در همین حال داخل کاسه ای دیگر آرد، جوش شیرین، نمک و بکینگ پود را با یکدیگر مخلوط کنید و به مخلوط کره ای اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.

طرز تهیه کیک کرامبل سیب:

مواد لازم:

برای لایه کرامبلی:

مواد لازم کیک:

برای کرم رویه :

دستور پخت کیک کرامبل سیب :

فر را روی درجه 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب کیک 23 در 33 سانتیمتری را چرب کنید.


برای رویه کرامبلی:
1- آرد، شکر، نمک، دارچین و جوز هندی را داخل کاسه مخلوط کن بریزید. کره و اسانس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط نرم و مرطوب شود. آن را کنار بگذارید

برای مایه کیک:


1- کره و شکر را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب هم بزنید. وانیل و خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. در همین حال داخل کاسه ای دیگر آرد، جوش شیرین، نمک و بکینگ پود را با یکدیگر مخلوط کنید و به مخلوط کره ای اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.

ترکیب مواد:


1- نیمی از مایه کیک را به صورت یک لایه نازک کف قالب بریزید. سیب خرد شده را روی مایه کیک پخش کنید و یک پیمانه از مخلوط کرامبلی را روی لایه سیب بریزید. بقیه مایه کیک را روی آن بریزید و بقیه مخلوط کرامبلی را روی آن بریزید.
2- کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که با خلال دندانی که تست می کنید تمیز از داخل کیک بیرون آید، بپزید. اگر دیدید روی کیک خیلی قهوه ای شده است 10 تا 15 دقیقه پایانی روی قالب را با فویل بپوشانید.


3- زمانی که کیک پخت، برای رویه شیرینی، شکر، آب سیب، شیر و نمک را هم بزنید. کیک را با ریختن سس آب سیب روی آن گرم سرو کنید. این دستور را می توانید از دو روز قبل نیز درست کنید و دانخل ظرفی که در آن هوا نباشد بسته بندی و نگهداری کنید.

خروج از نسخه موبایل