رسپی نان رولت سیب و گردو :
مواد لازم:
- 1- تخم مرغ، 2 عدد
- 2- شکر، 25 گرم
- 3- کره، 40 گرم
- 4- نمک، یک هشتم قاشق چایخوری
- 5- وانیل، یک چهارم قاشق چایخوری
- 6- شیر ولرم، نصف پیمانه (125 میلی لیتر)
- 7- مایه خمیر فوری، یک قاشق سوپخوری
- 8- آرد، 300 تا 350 گرم
مواد میانی :
- 1- گردو، 125 گرم ریز شده
- 2- سیب، 2 عدد رنده شده
- 3- شکر، 50 گرم
- 4- دارچین، یک قاشق چایخوری
رویه نان :
- 1- زرده تخم مرغ، یک عدد
- 2- محلول زعفران، به مقدار لازم
- 3- خلال پسته یا کنجد
طرز تهیه نان رولت سیب و گردو :
تخم مرغ، شکر، کره، نمک، وانیل و شیر را مخلوط کرده و با مفتول هم بزنید. سپس پودر مایه خمیرمایه را با کمی آرد مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید (خمیر به مدت حدود 10 دقیقه خوب ورز دهید). روی خمیر را پوشانده و حدود یک تا یک و نیم ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید. سپس خمیر را به شکل مستطیل باز کرده و مواد میانی را روی آن پخش کنید. خمیر را رول کرده و به مدت 20 دقیقه در سینی فر استراحت دهید. سپس روی آن را با مخلوط زرده تخم مرغ و محلول زعفران رومال کرده و خلال پسته بپاشید. نان را به مدت 25 دقیقه در فر از پیش گرم شده با حرارت 190 درجه سانتیگراد قرار دهید تا رویه نان طلایی شود. پس از سرد شدن برش بزنید.
طرز تهیه مواد میانی:
سیب رنده شده را با گردوی ریز خرد شده، شکر و دارچین مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید یک قاشق چایخوری پودر کاکائو که در یک قاشق شیر حل شده به جای دارچین به این مواد اضافه کنید.