نماد سایت دریای شرق

مینی ترایفل کدو حلوایی : طرز تهیه و دستور پخت دسر آسان و حرفه ای

مینی ترایفل کدو حلوایی

1- کف یک سینی کوچک را کاغذ روغنی بیاندازید. تخم کدو را به صورت یک لایه به فاصله 2 سانتی متری از هم بچینید. خیلی صاف نکنید

رسپی دسر مینی ترایفل کدو حلوایی :

مواد لازم:

لایه سفید :

برای تزئین :

طرز تهیه مینی ترایفل کدو حلوایی

1- کف یک سینی کوچک را کاغذ روغنی بیاندازید. تخم کدو را به صورت یک لایه به فاصله 2 سانتی متری از هم بچینید. خیلی صاف نکنید


2- داخل یک ماهیتابه تمیز که کف آن ضخیم است آب و شکر را بریزید. یک درب شیشه ای روی آن بگذارید و ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید. منتظر بمانید تا شکر شروع به تغییر رنگ به طلایی کند (نیازی به همزدن نیست ). فقط به آن نگاه کنید . تقریبا 15 دقیقه طول می کشد.


3- وقتی کارامل شما قهوه ای روشن شد آن را روی تخم کدوها بریزید و بگذارید سفت شود.


4- پوره کدو حلوایی را با ادویه ها و شکر میکس یا مخلوط کنید.
5- خامه را به همراه شکر داخل یک کاسه سرد هم بزنید تا فرم بگیرد، حدود 6 دقیقه، خامه فرم گرفته را در یخچال بگذارید (اگر از خامه قنادی استفاده می کنید نیاز به اضافه کردن شکر نیست)


6- برای ترکیب دسر، به صورت لایه لایه بریزید (با استفاده از قیف یا قاشق)- بیسکوئیت ها را خرد کنید یک لایه بریزید سپس یک لایه پوره کدوحلوایی، سپس یک لایه خامه همانند تصویر و لایه ها را تکرار کنید تا لایه آخر کدو حلوایی باشد.


7- به وسیله قیف خامه روی دسر بریزید و کمی پودر بیسکوئیت اطراف آن بریزید.
8- وقتی کارامل شما سفت شد آن را با دست تکه کنید و تکه کوچکی از آن روی ترایفل بگذارید.

خروج از نسخه موبایل