رسپی دسر مینی ترایفل کدو حلوایی :
مواد لازم:
- لایه کدو حلوایی:
- پوره کدو حلوایی، 280 گرم (1 و ¼ پیمانه)
- دارچین، 2 قاشق چایخوری
- پودر میخک، ½ قاشق چایخوری
- جوز هندی، ¼ قاشق چایخوری
- پودر شکر مرغوب، 1 قاشق غذاخوری
لایه سفید :
- خامه پرچرب، 180 گرم (3/4 پیمانه)
- پودر شکر، 1 قاشق غذاخوری
- پودر بیسکوئیت، 1 پیمانه
برای تزئین :
- تخم کدو، ½ قاشق غذاخوری
- شکر، ½ پیمانه
- آّب، ¼ پیمانه
طرز تهیه مینی ترایفل کدو حلوایی
1- کف یک سینی کوچک را کاغذ روغنی بیاندازید. تخم کدو را به صورت یک لایه به فاصله 2 سانتی متری از هم بچینید. خیلی صاف نکنید
2- داخل یک ماهیتابه تمیز که کف آن ضخیم است آب و شکر را بریزید. یک درب شیشه ای روی آن بگذارید و ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید. منتظر بمانید تا شکر شروع به تغییر رنگ به طلایی کند (نیازی به همزدن نیست ). فقط به آن نگاه کنید . تقریبا 15 دقیقه طول می کشد.
3- وقتی کارامل شما قهوه ای روشن شد آن را روی تخم کدوها بریزید و بگذارید سفت شود.
4- پوره کدو حلوایی را با ادویه ها و شکر میکس یا مخلوط کنید.
5- خامه را به همراه شکر داخل یک کاسه سرد هم بزنید تا فرم بگیرد، حدود 6 دقیقه، خامه فرم گرفته را در یخچال بگذارید (اگر از خامه قنادی استفاده می کنید نیاز به اضافه کردن شکر نیست)
6- برای ترکیب دسر، به صورت لایه لایه بریزید (با استفاده از قیف یا قاشق)- بیسکوئیت ها را خرد کنید یک لایه بریزید سپس یک لایه پوره کدوحلوایی، سپس یک لایه خامه همانند تصویر و لایه ها را تکرار کنید تا لایه آخر کدو حلوایی باشد.
7- به وسیله قیف خامه روی دسر بریزید و کمی پودر بیسکوئیت اطراف آن بریزید.
8- وقتی کارامل شما سفت شد آن را با دست تکه کنید و تکه کوچکی از آن روی ترایفل بگذارید.