طرز تهیه کیک ماست خونگی:
مواد لازم :
- ماست ساده 1 پیمانه (250 گرم)
- آرد قنادی، 2 پیمانه سرصاف (250 گرم)
- شکر، 1/2 پیمانه (100 گرم)
- روغن مایع، 1/2 پیمانه (حدود 80 گرم)
- تخم مرغ، 2 عدد در دمای اتاق
- بکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری
- اسانس وانیل،1/2 قاشق چایخوری
- رنده پوست 1 تا 2 عدد لیمو
- نمک، یک پنسه
- برای رویه کیک: مربای زردآلو یا پرتقال 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک ماست :
1- فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد ر وشن کنید.
2- قالب لوف 23 در 13 سانتیمتری را با کره یا روغن چرب کنید. یا کاغذ روغنی بیاندازید. (در صورتی که از کاغذ روغنی استفاده کنید نیاز به چرب کردن قالب نیست)
3- شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده هم بزنید، سپس روغن، رنده پوست لیمو و وانیل را اضافه کرده مجددا هم بزنید. ماست را اضافه کنید ( ماست خیلی سرد نباشد) و هم بزنید تا به قوام یکدستی برسد.
4- آرد، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کنید و به مواد خیس اضافه کرده و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
5- مخلوط را داخل قالب لوف آماده بریزید و روی آن را صاف کنید.
6- کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه تا زمانیکه با خلال دندان یا سیخ چوبی تست کنید خشک باشد، بپزید
7- پس از پخت کیک را از فر خارج کرده روی پنجره سیمی خنک کنید.
8- شما می توانید این کیک را ساده سرو کنید و یا روی آن مربای پرتقال یا زردآلو بمالید که باعث براق و خوشرنگ شدن روی کیک می شود.
من در تصویر از مربای پرتقال گرم شده برای گلیز (لعاب رویه) استفاده کردم
نکته: این کیک در دمای اتاق به مدت 4 روز قابل نگهداری است. در یخچال نگذارید خشک می شود. یا می توانید فریز کنید.