نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بورک صدفی غذای ترکیه ای : دستور پخت با روش آسان

طرز تهیه بورک صدفی

ابتدا برای تهیه سس، تخم مرغ، روغن مایع و ماست را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید. یوفکاها را روی هم بگذارید و آنها را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.

طرز تهیه بورک صدفی :

مواد لازم برای 24 عدد بورک :

طرز تهیه بورک صدفی :

ابتدا برای تهیه سس، تخم مرغ، روغن مایع و ماست را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.
یوفکاها را روی هم بگذارید و آنها را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
یوفکاها به شکل مثلث میشوند، یک ورق یوفکای مثلثی را روی میز کار بگذارید به طوری که نوک مثلث به سمت شما باشد و قسمت پهن بالاتر.


سس آماده را به وسیله قلم مو به همه جای یوفکا بمالید.
با استفاده از انگشت خود از سمت نوک مثلث آرام آرام به سمت پهن آن جمع کنیو به شکل پروانه درآورید. (مثل عکس) سپس قسمتهای بال پروانه را به سمت پایین تا کنید (به شکل لاله) به هم برسانید
در قسمت پایین که لبه ها را به هم رساندید یک قاشق مرباخوری از مواد میانی بگذارید کمی لبه را روی آن تا کنید و به صورت بورک سیگارت رول کنید. و بورک ها را برعکس برگردانید. بقیه یوفکاها را نیز به همین شکل آماده کنید.


همه بورکهای آماده را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید
به سس باقیمانده یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید و به وسیله قلم مو همه جای بورک ها را با آن آغشته کنید. اگر از سس چیزی باقی نمانده به تخم مرغ کمی روغن مایع اضافه کرده و روی بروکها بمالید.
نهایتا روی بورک ها سیاه دانه یا کنجد پاشیده و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که روی آنها طلایی شود، بپزید حدودا 25 دقیقه بپزید. پس از اینکه از فر خارج کردید سرو کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل