نماد سایت دریای شرق

شیرینی تارتلت فرانسوی انار : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان

شیرینی تارتلت فرانسوی انار

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود برای حدود پنج دقیقه در زمانیکه شما بقیه دستور را انجام می دهید. شیر را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت گرم کرده بجوش برسانید.

رسپی شیرینی تارتلت فرانسوی انار:

مواد لازم کراست پایه:

مواد گاناش:

برای کرم شیرینی :

طرز تهیه شیرینی تارتلت فرانسوی انار:

طرزتهیه کراست پایه:
1- فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2- داخل غذاساز، گردو، پودر نارگیل، شکر، نمک، و در صورت تمایل پودر کاکائو را بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پودر دانه درشتی شوند.


3- تخم مرغ را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر شوند (بیش از حد هم نزنید چون به روغن میافتد)
4-مخلوط را به وسیله انگشتان خود داخل چهار قالب تارتلت (با قطر 13 سانتیمتر) که با قلم مو چرب کرده اید پخش کنید. باید به راحتی قابل انجام باشد. اگر خمیر خیلی چسبناک بود میتونید اول دستان خود را مرطوب کنید.
5- تارتلت ها را برای 15 تا 17 دقیقه بپزید. تا زمانی که احساس کنید خشک و پخته شدند و طلایی هستند نه خیلی تیره
6- تارتلت از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند، می توانید تارتلت ها را از روز قبل، بدون اضافه کردن گاناژ درست کنید.


تهیه گاناژ:
چیپس شکلاتی، شیر و نمک را داخل کاسه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکلاتها شروع به ذوب شدن کنند (حدود 3 دقیقه) از روی حرارت بردارید و هم زدن را ادامه دهید تا شکلات کاملا ذوب شود. برای 10 تا 15 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. پس از اینکه خنک شد، گاناژ را داخل تارتلت های آماده تقسیم کنید و در یخچال بگذارید.

تهیه کرم شیرینی:


پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود برای حدود پنج دقیقه در زمانیکه شما بقیه دستور را انجام می دهید. شیر را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت گرم کرده بجوش برسانید.
در زمانیکه شیر در حال گرم شدن است

، زرده های تخم مرغ را را به همراه شکر و وانیل داخل ظرفی متوسط بریزید و هم بزنید. کمی از شیر داغ را به مخلوط زرده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا دمای آن گرم شود و سپس بقیه شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط را دوباره به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت هم برنید تا غلیظ شود (حدودا 5 دقیقه)


کرم آماده را از روی حرارت بردارید و ژلاتین اسفنجی شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود. بگذارید کرم کاستارد حل شود، باید غلظتش در حد خامه فرم گرفته باشد. پس از اینکه کرم خنک شد (اما سفت نشود) حدود 15 تا 20 دقیقه بعد.
کرم را روی تارتلت ها بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه، حدود 1/2 پیمانه از دانه های انار را روی هر تارتلت بریزید و به آرامی کمی روی لایه کرمی فشار دهید. دانه های انار را دانه دانه و کم کم روی تارتلت بگذارید که در کرم فرو نروند.
تارتلت ها را برای حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.

خروج از نسخه موبایل