نماد سایت دریای شرق

توپک سیب زمینی با مرغ : طرز تهیه با روش آسان در خانه

توپک سیب زمینی با مرغ

ابتدا سیب زمینی را پوست بکنید و روی حرارت آب پز کنید تا نرم شوند. سیب زمینی های آب پز را با چنگال یا گوشت کوب له کنید.

طرز تهیه توپک سیب زمینی با مرغ :

مواد لازم:

دستور پخت توپک سیب زمینی با مرغ :

ابتدا سیب زمینی را پوست بکنید و روی حرارت آب پز کنید تا نرم شوند. سیب زمینی های آب پز را با چنگال یا گوشت کوب له کنید.
به حالت پوره که درآمد، نمک، کره و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید. پس از کمی خنک شدن از مخلوط سیب زمینی بردارید و در دست به اندازه گوله برف گرد کنید.


گوشت را به اندازه های مکعبی خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. روغن زیتون را اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. شعله اجاق را کم کنید و درب قابلمه بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزد. در این فاصله سبزیجات را به شکل ژولین(خلالی) برش بزنید.


سپس رب گوجه را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از آن سبزیجات و ادویه ها و یک استکان آب را اضافه کنید و مخلوط کنید. مجددا درب ظرف را بگذارید و برای 10 دقیقه دیگر بپزید.
مخلوط سبزیجات و مرغ را کف ظرف مناسب فر بریزید و توپ های سیب زمینی را روی آن بچینید.

برای تهیه سس:


سپس کره و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و تفت دهید سپس همراه با هم زدن کم کم شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید وقتی پخته و غلیظ شد، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
سس را به کمک ملاقه روی لایه سیب زمینی ها بریزید.


پس از پوشاندن کامل سیب زمینی ها با سس روی آنها پنیر پیتزا را بریزید و در فر 220 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده در حدی که پنیر ذوب شده و روی آن کمی سرخ شود، بپزید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل