نماد سایت دریای شرق

بورک مرغ ترد با سس بشامل – طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان

بورک مرغ ترد با سس

پیاز ریز خرد شده را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کنید. فلفل نگینی خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. سپس نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس شعله را خاموش کنید.

دستور پخت بورک مرغ ترد با سس بشامل:

مواد لازم :

مواد سس بشامل:

برای مابین ورق های یوفکا:

طرز تهیه بورک مرغ ترد با سس بشامل :

ابتدا گوشت مرغ را آبپز کنید و سپس ریش ریش کنید.
پیاز ریز خرد شده را با 2 قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کنید. فلفل نگینی خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. سپس نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس شعله را خاموش کنید.


برای سس بشامل کره را ذوب کنید و آرد را اضافه کنید. آرد را تفت دهید تا بوی آرد بلند شود سپس شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید نمک و کمی فلفل اضافه کنید. سپس سینه مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید. مخلوط پیاز و فلفل تفت داده شده را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.


کره و روغن مایع را داخل یک قابلمه کوچک ذوب کنید. خمیرهای یوفکا را روی میز کار پهن کنید و از مخلوط کره روی آنها با فرچه بزنید. ورق دوم یوفکا را روی قبلی گذاشته و دوباره روی آن کره بمالید.


یک سوم از مواد را یک سمت خمیر یوفکا بریزید و رول کنید. و رول را به ارتفاع دو بند انگشت ببرید. یوفکاهای برش خرده را داخل سینی فر بچینید و از مخلوط زرده و روغن مایع روی آنها بمالید.
بورکها را در فر از پیش گرم شده در دمای 190 درجه سانتیگراد تا زمان سرخ شدن بپزید. پس از خارج کردن از فر داغ داغ سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل