نماد سایت دریای شرق

بادمجان با پوره سیب زمینی : طرز تهیه و دستور پخت غذای خوشمزه

بادمجان با پوره سیب زمینی

بادمجان ها را راه راه پوست کنید و حلقه حلقه خرد کنید و به مدت 15 دقیقه در آب نمک خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آب آنها را گرفته دو طرف هر تکه بادمجان را با قلم مو روغن زیتون بمالید و در سینی فر بچینید و در فر 200 درجه سانتیگراد در حدی کمی سرخ شوند، بپزید.

دستور پخت بادمجان با پوره سیب زمینی :

مواد لازم:

مواد لازم سس:

برای رویه غذا :

طرز تهیه بادمجان با پوره سیب زمینی :

بادمجان ها را راه راه پوست کنید و حلقه حلقه خرد کنید و به مدت 15 دقیقه در آب نمک خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آب آنها را گرفته دو طرف هر تکه بادمجان را با قلم مو روغن زیتون بمالید و در سینی فر بچینید و در فر 200 درجه سانتیگراد در حدی کمی سرخ شوند، بپزید.


گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و سپس پیاز را نگینی خرد کنید. روغن زیتون را نیز اضافه کرده و روی حرارت بگذارید و در حدی رنگ آن عوض شود، سرخ کنید. سپس رب، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. فلفل سبز، فلفل دلمه ای و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید در حدی که رنگی سبزی آنها عوض شود بپزید و از روی اجاق بردارید.


از مواد گوشتی روی بادمجان ها بریزید.
سیب زمینی هارا پوست بکنید و در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت تا زمانی که نرم شوند، آبپز کنید. پس از پخت آب سیب زمینی ها را بگیرد و به خوبی له کنید.


کره و شیر را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی خنک شد در قیف بریزید و روی مخلوط گوشتی که روی بادمجان ها ریختید، فرم دهید. (با قاشق هم می توانید بریزید) سپس روی پوره ها پنیر پیتزا بریزید.

سس:


برای تهیه سس یک ظرف مناسب انتخاب کنید روغن، رب و سیر را بریزید و روی حرارت تفت دهید و سپس آب را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آند سس را از روی حرارت برداشته و به آرامی کف ظرفی که بادمجان ها را چیده اید بریزید. بادمجان ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 220 درجه سانتیگراد تا زمانی نرم شوند، بپزید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل