نماد سایت دریای شرق

کوکی کره بادام زمینی : طرز تهیه شیرینی و کیک کافی شاپی در خانه

کوکی کره بادام زمینی

ابتدا فر را روی درجه 180 درجه سانتیگراد روشن کنید سپس کره بادام زمینی را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. با اضافه و مخلوط کردن تخم مرغ سفت و خمیری می شود.

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی:

مواد لازم:

دستور پخت کوکی کره بادام زمینی:

ابتدا فر را روی درجه 180 درجه سانتیگراد روشن کنید سپس کره بادام زمینی را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. با اضافه و مخلوط کردن تخم مرغ سفت و خمیری می شود. برای اندازه زدن کوکی ها می توانید از اسکوپ بستنی استفاده کنید یا در دست شکل دهید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید (چرب نکنید) از مخلوط با استفاده از اسکوپ بستنی بردارید و با فاصله در سینی بچینید.

روی کوکی ها را به آرامی با چنگال به صورت عمود برهم نقش بیاندازید یا از مهر شیرینی برنجی هم می توانید استفاده کنید. کوکی ها را بسته به سایزشان به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید. از فر که خارج کردید، همانطور که داغ اس، شکلات تلخ رنده شده را روی کوکی ها بپاشید. من شکر کم ریختم (1/2 پیمانه) کم شیرین بود. شما میتونید دوست داشتید بیشتر بزنید. این کوکی ها را من به همراه بستنی وانیل سرو کردم خیلی عالی شد.

خروج از نسخه موبایل