نماد سایت دریای شرق

کوکی زنجبیلی با شکلات : طرز تهیه شیرینی آسان در خانه مثل بیرون

کوکی زنجبیلی با شکلات

کره و شکر را داخل کاسه ی همزن بریزید و خوب هم بزنید تا کرمی و پوک شود حدود 3 تا 5 دقیقه. تخم مرغ و عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر آرد، پودر بادام، بکینگ پودر، نمک، دارچین، زنجبیل و میخک را باهم الک کنید.

طرز تهیه کوکی زنجبیلی با شکلات مناسب برای افطار و عید و..:

مواد لازم:

دستور پخت کوکی زنجبیلی با شکلات :

کره و شکر را داخل کاسه ی همزن بریزید و خوب هم بزنید تا کرمی و پوک شود حدود 3 تا 5 دقیقه. تخم مرغ و عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر آرد، پودر بادام، بکینگ پودر، نمک، دارچین، زنجبیل و میخک را باهم الک کنید. مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر فرم بگیرد. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و سر آن را گره بزنید و به مدت 30 دقیقه یا یک شب در یخچال استراحت دهید.


فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف دو سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید.
خمیر را روی سطح آردپاشی بگذارید و با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید. اضافه های خمیر را جمع کنید به صورت توپ های به اندازه قاشق غذاخوری درآورید. و کوکی ها را به سینی فر منتقل کنید.


کوکی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. پس از پخت تا 5 دقیقه به کوکی ها دست نزید و بگذارید در سینی خنک شوند، سپس به پنجره سیمی منتقل کرده و کاملا خنک کنید.
شکلات ها را به روش بن ماری ذوب کنید و کوکی ها را با شکلات و آجیل ها و ترافل تزیین کنید. و کنار بگذارید تا شکلات ها سفت شوند.


این کوکی ها در ظرف دربسته در محیط خنک و یا داخل یخچال قابل نگهداری است.

خروج از نسخه موبایل