نماد سایت دریای شرق

پارافه براونی و توت فرنگی : طرز تهیه دسر به روش آسان در خانه

پارافه براونی و توت فرنگی

توت فرنگی، شکر و آب را داخل یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هرازگاهی هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی که مخلوط به جوش آمد حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگه بجوشانید.

رسپی دسر پارافه براونی و توت فرنگی:

مواد لازم:

برای خیساندن توت فرنگی تازه در شربت:

برای لایه کرم پنیری توت فرنگی:

لایه های پارافه :

طرز تهیه دسر پارافه براونی و توت فرنگی :

شربت ساده توت فرنگی:
توت فرنگی، شکر و آب را داخل یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هرازگاهی هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی که مخلوط به جوش آمد حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگه بجوشانید.

هر 5 دقیقه چک کنید که ته نگیرد و قوام بگیرد. از روی حرارت بردارید و با الک ریز صاف کنید و شربت را در ظرفی بریزید و بگذارید برای 20 تا 30 دقیقه دیگر خنک شود. روی ظرف را بپوشانید تا 3 روز میتوانید در یخچال نگهدارید


برای خیساندن توت فرنگی در شربت:
توت فرنگ ها را داخل ظرف شیشه ای یا ظرفی دیگر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید شربت خنک شده را روی آن بریزید مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشانید. و آن را حداقل برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید، پیشنهاد من 2 ساعت است توت فرنگی ها کمی نرم شده ولی بافت خود را حفظ می کنند.


برای کرم پنیری توت فرنگی:
خامه، شکر و شربت توت فرنگی را داخل کاسه همزن بریزید. ابتدا با سرعت پایین مخلوط کنید و کم کم سرعت همزن را بیشتر کرده و هم بزنید تا فرم گرفته و سبک شود، سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده هم بزنید تا ترکیب شوند.

برای آماده کردن پارافه:


1- براونی ها را در سایزهای کوچک خرد کنید (برای طرزتهیه براونی از این دستور #براونی_ترجمه_پیازو استفاده کنید) و آنها را در گیلاسها سرو مورد نظر بریزید.


2- از شربت توت فرنگی به میزان دو قاشق غذاخوری روی تکه های براونی بریزید
3- سپس یک لایه از توت فرنگی های خیسانده را روی آن بریزید.
4- مقداری از کرم پنیری روی لایه توت فرنگی بریزید. مقدار از آن را برای تزیین روی دسرها کنار بگذارید
5- لایه دیگری از توت فرنگی های خیسانده روی لایه پنیری بریزید


6- با استفاده از قیف از کرم پنیری باقیمانده روی دسر شکوفه بزنید.
7- کمی شکلات تخته ای رنده کنید روی دسر بپاشید. اگر از توت فرنگی ها اضافه بود می توانید برای تزیین استفاده کنید.
8- دسر به مدت حداقل 30 دقیقه تا 2 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل