طرز تهیه قرابیه کرم فندقی و کنجد ترکی:
مواد لازم:
- 200 گرم کره و یا مارگارین
- 1 استکان روغن مایع
- یک عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر دانه ریز
- 2 قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
- نصف پاکت (5 گرم) بکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری قهوه ترک
- آرد به میزان لازم
- کرم فندقی آماده و بادام زمینی یا فندق برای تزیین
- کنجد سفید برای آغشته کردن قرابیه ها
دستور پخت شیرینی قرابیه کرم فندقی و کنجد:
کره نرم شده و شکر را داخل ظرفی ریخته و هم بزنید در حدی که کرمی و سبک شود سپس روغن مایع، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید. قهوه، پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و آرد را نیز کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر آماده شود سپس خمیر را به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
از خمیر به اندازه گردو برداشته در دست گرد کنید و سپس در کنجد بغلتانید و در سینی فر بچینید. در قسمت رویه قرابیه به وسیله وردنه کوچکی گود کنید. و آنها را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت حدودا 30 دقیقه با کنترل بپزید. پس از اینکه از فر خارج کردید روی شیرینی ها را با کرم فندقی تزیین کنید و روی آنها بادام زمینی و یا فندق بگذارید. نوش جان