رسپی سالاد جوجه گریل با سس ایتالیایی:
مواد لازم :
- سینه مرغ 500 گرم
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری و مقداری اضافه برای چرب کردن گریل
- نمک و فلفل تازه آسیاب شده
- کاهو، 1 بوته بزرگ خرد شده
- خیار متوسط، 1 عدد پوست کنده و خرد شده
- گوجه گیلاسی، 300 گرم نیمه شده
- نان تست گریل شده، 1 پیمانه (اختیاری)
- زیتون سیاه حلقه ای، ½ پیمانه
- پیاز قرمز ریز خرد شده، 1/3 پیمانه (کمی در آب خیس شده)
- پنیر پارمسان رنده شده برای سرو
- پپرونی، 4 ورق برای سرو (اختیاری)
- سس سالاد ایتالیایی
طرز تهیه سالاد جوجه گریل با سس ایتالیایی :
1- برای گریل کردن جوجه، گریل را روی درجه حرارت 210 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینه مرغ را کیسه پلاستیکی بکشید و بکوبید.
2- هر دو طرف سینه مرغ را روغن زیتون بکشید و نمک و فلفل بپاشید. گریل را چرب کنید و هر طرف سینه مرغ را 3 تا 5 دقیقه گریل کنید. آن را به بشقاب منتقل کنید و روی آن را به مدت 10 دقیقه با فویل بپوشانید. سپس برش های مکعبی دهید (برای گریل کردن می توانید از تابه گریل نیز استفاده کنید)
3- مواد سالاد را داخل ظرف سرو یا ظرفهای سرو تکنفره بریزید سس سالاد روی آنها بریزید و روی آن پنیر پارمسان بریزید. و اگر دوست داشتید با فلفل تزیین کنید. وقتی که سس سالاد را ریختید بلافاصله سرو کنید.