نماد سایت دریای شرق

کیک پسته عصرانه : طرز تهیه کیک کافی شاپی حرفه ای در خانه

کیک پسته عصرانه

4- کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک و پوک شود. در حدود 2 دقیقه. روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.

رسپی کیک پسته عصرانه :

مواد لازم:

مواد لازم رویه :

طرز تهیه کیک پسته عصرانه :

1- فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب میان تهی با قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید.
2- پسته پوست گرفته را به وسیله غذاساز یا مخلوط کن پودر کنید.
3- آرد را به همراه بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید.


4- کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک و پوک شود. در حدود 2 دقیقه. روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.


5- حالا ماست، اسانس وانیل و بادام را اضافه کنید و هم بزنید. پودر پسته را اضافه کنید و نیمی از مواد خشک آردی را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید و رنگ (در صورت تمایل) اضافه کنید و سپس بقیه مخلوط آردی را اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.


6- مایه کیک را در قالب آماده بریزید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانیکه با خلال دندان تست کنید خشک باشد، بپزید. از فر خارج کرده و بگذارید 5 تا 10 دقیقه در قالب خنک شود. کناره های کیک را با یک چاقوی پلاستیکی آزاد کنید و روی پنجره سیمی برگردانید . قبل از اینکه قالب را بردارید بگذارید کیک کاملا خنک شود.


7- مایه رویه را آماده کنید: 1/2 پیمانه آبنبات سبز را در مایکروویو ذوب کنید (هر 30 ثانیه مخلوط کنید) . سپس بگذارید کمی خمنک شود و در دمای اتاق و روی کیک بریزید و روی آن کمی پسته نیمه شده بپاشید.

نکات:


اگر آبنبات ذوب شده دوست نداشتید می توانید از شکلات سفید ذوب شده برای رویه استفاده کنید.
یا میتوانید با استفاده از شکلات سفید و خامه با نسبت 1 به 1(1/2 پیمانه شکلات چیپسی و 1/2 پیمانه خامه) گاناش درست کنید.شکلات را به خامه به مدت چند 30 ثانیه در مایکرویو ذوب کنید و یا خامه را روی حرارت تا نزدیک جوش داغ کنید از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کرده مخلوط کنید ذوب شوند.

خروج از نسخه موبایل