نماد سایت دریای شرق

نان پوآچا تیغ ماهی : طرز تهیه نان ترکیه ای به روش آسان در خانه

نان پوآچا تیغ ماهی

مواد را داخل ظرف خمیر بریزید. خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد. سپس روی خمیر را پوشانده و کنار بگذارید ور بیاید. خمیر ورآمده را دو قسمت کنید.

طرز تهیه نان پوآچا تیغ ماهی :

لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر

مواد لازم:

دستور پخت نان پوآچا تیغ ماهی :

مواد را داخل ظرف خمیر بریزید. خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد. سپس روی خمیر را پوشانده و کنار بگذارید ور بیاید. خمیر ورآمده را دو قسمت کنید. هر قسمت از خمیر را روی یک سطح آردپاشی به کمک وردنه باز کنید. و کنار های خمیر را اریب برش بزنید. پنیر و جعفری را مخلوط کنید و وسط خمیر بریزید و لبه های کناری را مطابق تصویر روی یکدیگر ببندید. روی آن را زرده تخم مرغ رومال کنید و در فر 200 درجه از پیش گرم شده تا زمانیکه روی خمیر طلایی شود، بپزید.

پیشنهاد: میتوانید در مواد میانی از گوشت چرخ‌کرده و مخلوط سبزیجات استفاده کنید

خروج از نسخه موبایل