طرز تهیه مافین پسته :
مواد لازم:
- مواد لازم(برای 12 عدد):
- آرد، 1 و1/3 پیمانه (160 گرم)
- بکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری
- نمک، 1/2 قاشق چایخوری
- پودر پسته، 3/4 پیمانه (84 گرم)
- کره، 1/2 پیمانه (113 گرم)
- شکر دانه ریز، 2/3 پیمانه(133 گرم)
- 2 عدد تخم مرغ درشت
- ماست یونانی، 1/2 پیمانه (123 گرم)
- اسانس وانیل، 2 قاشق چایخوری
- پسته درشت خرد شده، 1/2 پیمانه (56 گرم)
طرز تهیه مافین پسته :
1- قر را در حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب مافین را با اسپری روغن خوب چرب کنید و یا داخل آنها از کپسول کاغذی مافین بیاندازید. کنار بگذارید.
2- در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر پسته را با یکدیگر مخلوط کنید. کنار بگذارید.
3- در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن کره را با شکر هم بزنید تا کرمی، پوک و سبک شود. حدود 2 تا 3 دقیقه. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. ماست و وانیل را اضافه کرده و مجددا با سرعت متوسط هم بزنید تا همه چیز خوب ترکیب شود. دیواره ها و کف ظرف را حتما با قاشق تمیز کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
4- این مایه را با مخلوط مواد خشک ترکیب کرده و به آرامی با لیسک خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای از آرد باقی نماند.
5- مایه کیک را به وسیله قاشق در قالبهای مافین تقسیم کنید. و پسته درشت خرد شده روی آنها بپاشید.
6- مافین را داخل فر بگذارید و پس از 5 دقیقه دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید بدون اینکه در فر را باز کنید. و برای 13 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. بعد از این زمان پخت مافین ها را با خلال چوبی تست کنید.
وقتی سیخ چوبی را در مرکز یکی از مافین ها فرو کنید اگر خشک بود و رویه مافین ها قهوه ای روشن شده بود، پخته اند. مافین ها را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه بگذارید داخل قالب خنک شوند، سپس از قالب خارج کرده و روی توری کاملا خنک کنید. این مافین در یک ظرف دربسته تا 5 روز در دمای محیط و تا یک هفته داخل یخچال تازه می ماند.
در نظر داشته باشید پس از نگهداری مافین ها داخل یخچال پسته های روی مافین نرم می شوند، می توانید قبل از سرو به مدت 15 ثانیه در مایکروفر بگذارید.