نماد سایت دریای شرق

شیرینی رول خرما مناسب افطار : طرز تهیه حرفه ای در خانه

شیرینی رول خرما

همه آجیل های خرد شده را در ماهیتابه ای بریزید و به مدت 30 ثانیه روی حرارت داغ تست کنید. دانه های کنجد را اضافه کنید و برای چند ثانیه دیگر تفت دهید. سپس در بشقابی بریزید و کنار بگذارید.

طرز تهیه شیرینی رول خرما:

مواد لازم:

رسپی شیرینی رول خرما:

همه آجیل های خرد شده را در ماهیتابه ای بریزید و به مدت 30 ثانیه روی حرارت داغ تست کنید. دانه های کنجد را اضافه کنید و برای چند ثانیه دیگر تفت دهید. سپس در بشقابی بریزید و کنار بگذارید.


در همان ماهیتابه کره را بریزید و سپس خرما های خرد شده را اضافه کنید. با حرارت کم به مدت 2 دقیقه بپزید تا نرم شوند و با لیسک مخلوط کنید. کشمش، آجیل های تست شده و پودر هل را به خرماها اضافی کنید و برای چند دقیقه دیگر بپزید. از روی حرارت بردارید.


بگذارید مخلوط به اندازه ای خنک شود که بتوانید با آن کار کنید. سپس اگر لازم یک مقدار هم با دست مخلوط کنید.
مخلوط خرما را روی یک نایلون فریزر یا سلفون بریزید و به صورت رول بپیچید و در یخچال بگذارید و در موقع لزوم برش دهید و سرد سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل