نماد سایت دریای شرق

شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی : طرز تهیه شیرینی کافی شاپی در خانه

شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی

یک بشقاب یا ماهیتابه کم عمق بزرگ را چرب کنید. در یک قابلمه نچسب با کف ضخیم، شیرعسلی، پودر کاکائو و 2 قاشق کره را گرم کنید تا شروع به جوشیدن کند.

طرز تهیه شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی مناسب عید نوروز و افطار :

مواد لازم :

دستور پخت شیرینی ترافل شکلاتی برزیلی:

1- یک بشقاب یا ماهیتابه کم عمق بزرگ را چرب کنید. در یک قابلمه نچسب با کف ضخیم، شیرعسلی، پودر کاکائو و 2 قاشق کره را گرم کنید تا شروع به جوشیدن کند. به طور مداوم با قاشق چوبی هم بزنید. حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه مخلوط را بپزید. تا زمانیکه مخلوط غلیظ و شفاف شود. و وقتی که قابلمه را تکان می دهید مخلوط از کف و دیواره ها کاملا جدا شود. مخلوط را در همان بشقاب پهنی که چرب کردید بریزید و کاملا خنک کنید. برای سرعت عمل بیشتر مخلوط را در یخچال بگذارید.


2- بقیه مواد را هرکدام در پیاله ای جداگانه بریزید. با استفاده از قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و با دست چرب شده به شکل توپک های 2یا 3 سانتیمتری درآورید. توپک ها را در پسته یا بادام و یا سایر مواد بغلتانید و روی کاغذ روغنی بچینید.
3- این ترافل ها در ظرف دربسته برای 2 روز در دمای اتاق و یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.

خروج از نسخه موبایل