نماد سایت دریای شرق

سالاد مرغ در کاسه یوفکا : طرز تهیه سالاد فانتزی به روش آسان

سالاد مرغ در کاسه یوفکا

ابتدا مرغ را آبپز کرده و ریش ریش کنید. پنیر لبنه، سس مایونز و سیر رنده شده را در کاسه ای بریزید و شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. گردوی درشت خرد شده، خیارشور خرد شده، و فلفل دلمه ای تفت داده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مرغ خرد شده و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.

رسپی سالاد مرغ در کاسه یوفکا:

مواد لازم:

برای کاسه های یوفکا :

طرز تهیه سالاد مرغ در کاسه یوفکا :

ابتدا مرغ را آبپز کرده و ریش ریش کنید. پنیر لبنه، سس مایونز و سیر رنده شده را در کاسه ای بریزید و شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. گردوی درشت خرد شده، خیارشور خرد شده، و فلفل دلمه ای تفت داده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مرغ خرد شده و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.


برای کاسه های یوفکا، یک ورق یوفکا را دو لایه کنید. سپس به اندازه قالب‌هایی که استقاده می کنید، با کاسه دایره هایی از یوفکا برش دهید. قالب‌ها را کمی با روغن چرب کنید. یک لایه از، لایه های هر دایره‌ایی را که برش داده اید، با فرچه مقدار کمی روغن بمالید.

لایه دیگر خمیر را روی لایه اول بگذارید و مجددا با برس چرب کنید. و هر دولایه را در قالب قرار دهید. قالب ها را در سینی فر قرار داده و آن را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

خمیر یوفکار خیلی زود می پزد پس با کنترل بپزید. در زمان سرو سالاد را در کاسه های یوفکا بریزید و سرو کنید. اگر زودتر بریزید کاسه ها نرم می شوند. بنابراین درست قبل از زمان سرو در کاسه های یوفکا بریزید ترد باقی می مانند. نوش جان

خروج از نسخه موبایل