نماد سایت دریای شرق

رسپی کاپ کیک باقلوا : طرز تهیه کیک فنجانی کافی شاپی در خانه

رسپی کاپ کیک باقلوا

قالب مافین را کپسول کاغذی بیاندازید و کنار بگذارید. فر را 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

رسپی کاپ کیک باقلوا :

مواد لازم برای 14 کاپ کیک:

برای کیک:

مواد میانی:

برای شربت عسل :

رسپی کاپ کیک باقلوا:

قالب مافین را کپسول کاغذی بیاندازید و کنار بگذارید. فر را 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط دیگر کره و شکر را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمی و پوک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هربار هم بزنید تا ترکیب شوند. وانیل و عسل را نیز اضافه کرده هم بزنید.


مخلوط آرد و باترمیلک را به تناوب کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. مایه کیک را داخل قالب ها تقسیم کنید. در هر قالب حدود 3 قاشق غذاخوری بریزید. مافین ها را برای 15 تا 17 دقیقه بپزید یا تا زمانیکه خلال دندان تمیز از داخل کیک بیرون آید.
برای مواد میانی در یک کاسه کوچک، گردو، بادام، دارچین، شکر و عرق بهار نارنج را با یکدیگر مخلوط کنید. با استفاده از یک چاقو وسط مافین های پخته یک حفره ایجاد کنید و مقداری از مواد میانی بریزید و با قاشق فشر دهید تا فشرده شود.

برای آماده کردن شربت:

شکر و آب را داخل یک قابلمه کوچک بریزید سپس بگذارید شکر حل شده و به جوش آید. حدود 5 دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و عسل و عرق بهار نارنج را اضافه کنید. بگذارید کمی خنک شود. سپس چند قطره از شربت روی مواد میانی داخل کاپ کیک ها بریزید. و بگذارید جذب شود، اگر دوست داشتید کمی بیشتر بریزید.


برای آماده کردن باترکریم: با استفاده از همزن برقی کره را به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کرمی و رنگ آن روشن شود. پودر شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. عسل، خامه ترش و عرق بهارنارنج را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شده و باتر کریم سبک و پوک شود.


باتر کریم را به وسیله قیف به شکل دلخواه روی کاپ کیک ها بریزید و روی آم یک تکه خمیر یوفکای پخته شده بگذارید و روی آن پسته خرد شده بپاشید. و اگر دوست داشتید کمی شربت روی آن بریزید.

خروج از نسخه موبایل