نماد سایت دریای شرق

کوکی شکری ردولوت : طرز تهیه کوکو و شیرینی کافی شاپی با روش آسان

کوکی شکری ردولوت

2- کره ذوب شده، شکر، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل و رنگ قرمز را داخل کاسه ای به وسیله لیسک با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

طرز تهیه کوکی شکری ردولوت مناسب برای عید و افطار :

مواد لازم برای 6 نفر:

رسپی کوکی شکری ردولوت :

1- فر را در 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف یک سینی فر کوچک کاغذ روغنی بیاندازید.
2- کره ذوب شده، شکر، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل و رنگ قرمز را داخل کاسه ای به وسیله لیسک با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.


3- سپس آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
4- خمیر کوکی را به شش قسمت تقسیم کنید.


5- هر قسمت را در دست گرد کرده و سپس در شکر اضافی بغلتانید و با فاصله از یکدیگر در سینی فر بچینید.
6- برای 10 تا 12 دقیقه کوکی ها را تا زمانیکه ترک خورده و روی آنها کمی خشک شود، بپزید.


7- وقتی از فر خارج کردید، قبلا از اینکه روی توری سیمی بچینید اجازه دهید 2 دقیقه در سینی فر از داغی بیافتند. سپس روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند.


8- بعد از 10 دقیقه خنک شدن کوکی ها یک عدد شکلات قلبی کوچک روی هر کوکی بگذارید و به آرامی فشار دهید. سپس کوکی ها را در یخچال بگذارید که شکلاتها زیادی ذوب نشوند. پس از 30 دقیقه سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل