طرز تهیه نان پوآچا تیغ ماهی :
لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر
مواد لازم:
- 1/5 لیوان شیر ولرم
- 1 پاکت (10 گرمی) پودر خمیر مایه
- یک قاشق مرباخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 150 گرم کره
- 2 عدد تخم مرغ (زرده یکی از تخم مرغ ها برای رویه نان)
- 4 تا 5 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید آردها باهم متفاوتند)
- مواد میانی:
- 1 قالب کوچک پنیر
- 1 مشت جعفری
دستور پخت نان پوآچا تیغ ماهی :
مواد را داخل ظرف خمیر بریزید. خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد. سپس روی خمیر را پوشانده و کنار بگذارید ور بیاید. خمیر ورآمده را دو قسمت کنید. هر قسمت از خمیر را روی یک سطح آردپاشی به کمک وردنه باز کنید. و کنار های خمیر را اریب برش بزنید. پنیر و جعفری را مخلوط کنید و وسط خمیر بریزید و لبه های کناری را مطابق تصویر روی یکدیگر ببندید. روی آن را زرده تخم مرغ رومال کنید و در فر 200 درجه از پیش گرم شده تا زمانیکه روی خمیر طلایی شود، بپزید.
پیشنهاد: میتوانید در مواد میانی از گوشت چرخکرده و مخلوط سبزیجات استفاده کنید