نماد سایت دریای شرق

مینی کیک با مغز آلبالویی : طرز تهیه کیک کافی شاپی در خانه

مینی کیک با مغز آلبالویی

تخم مرغ، شکر و آب ولرم را داخل کاسه همزن بریزید و به مدت 5 تا 6 دقیقه هم بزنید. نشاسته، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

رسپی مینی کیک با مغز آلبالویی مناسب عید و افطار :

مینی کیک با مغز آلبالویی

برای کیک اسفنجی:

تخم مرغ، شکر و آب ولرم را داخل کاسه همزن بریزید و به مدت 5 تا 6 دقیقه هم بزنید. نشاسته، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را الک کرده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. مایه کیک را در سینی فر بریزید و کامل داخل سینی پخش کنید و در فر از پیش گرم شده دردمای 170 درجه سانتیگراد روشن از بالا و پایین به مدت 15 دقیقه بپزید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

برای کرم:

به جز کره همه مواد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت همانند محلبی بگذارید پخته و غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کرده هم بزنید تا مخلوط شوند. پس از خنک شدن کامل(بهتر است هنگام خنک کردن روی کرم را سلفون بکشید که رویه نبندد) کرم را هم بزنید. هنگام همزدن می توانید کرم شانتی یا خامه فرم گرفته نیز به آن اضافه کنید یا کرم را به تنهایی استفاده کنید. اگر کرم خیلی سفت بود میتوانید هنگام همزدن کمی شیر اضافه کنید.

برای مغزی آلبالویی:


آلبالو، آب، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید . مخلوط را هم بزنید تا پخته و کمی غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و آرام آرام با هم زدن خنک کنید.

برای رویه شیرینی:


خامه را داخل ضرفی بریزید و روی حرارت بگذارید و تا نزدیک جوش داغ کنید سپس شکلات را اضافه کنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و خوب مخلوط کنید تا شکلات کامل ذوب شده مخلوط شوند. وقتی که به دمای اتاق رسید روی آن پوشانده و در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.


وقتی همه مواد خنک و آماده شدند مینی کیک را آماده کنید. من برای نتیجه بهتر کرم و گاناژ را یک روز قبل درست کردم و در یخچال گذاشتم و روز بعد کیک اسفنجی و مغزی آلبالویی را آماده کردم.


نحوه آماده کردن کیک را در ویدیو ببینید. کیک اسفنجی را با کاتر گرد کوچک برش بزنید روی یک لایه کیک کرم و وسط آن مغزی آلبالویی بریزید یک لایه دیگر کیک را کمی با کرم آغشته کرده و روی آن بگذارید. کناره ها را با کرم صاف کنید و در پسته خرد شده بغلتانید.

برای رویه کیک گاناژ خنک شده در یخچال را با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد سپس در قیف بریزید با ماسوره شکوفه بریزید و به شکل گل روی کیک فرم دهید. این مرحله را فیلم نگرفتم چون نمیشد یک دستی فیلم بگیرم. همه کیک ها را به این شکل آماده کنید و در یخچال بگذارید و هرزمان خواستید سرو کنید نوش جان

مینی کیک با مغز آلبالویی

خروج از نسخه موبایل