طرز تهیه شیرینی قرابیه پسته با روکش شکلاتی ترکیه ای :
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. استکان معادل نصف لیوان
مواد لازم:
- 125 گرم کره نرم شده
- 1 استکان پودر پسته
- 3 قاشق غذاخوری پودر شکر
- 3 استکان آرد
رسپی قرابیه پسته با روکش شکلاتی:
همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و خمیری درست کنید که به دست نمی چسبد. خمیر را دو قسمت کنید. هر قسمت را رول کنید و لای سلفون بپبچبد . رول ها را 10 دقیقه در فریزر و یا 20 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس آنها را به پهنای یک بند انگشت برش بزنید و قرابیه های برش خورده را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید به شکلی که در تصویر می بینید، بچینید. قرابیه ها را در فر 150 درجه روشن از بالا و پایین در حدی که زیر قرابیه ها کمی طلایی شود، بپزید.
سپس کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند. در این فاصله شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید . قرابیه ها را در شکلات فرو برده سپس شکلات اضافی آن را بگیرید و در سینی روی کاغذ روغنی بچینید. قبل از اینکه شکلات روی آنها سفت شود آنها را به دلخواه تزیین کنید و سپس در یخچال بگذارید. قرابیه های خنک آمادهه سرو هستند، نوش جان