نماد سایت دریای شرق

قرابیه غنچه انجیری شیرینی خوشمزه ترکیه ای : طرز تهیه با روش آسان

قرابیه غنچه انجیری

طرز تهیه قرابیه غنچه انجیری:

لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

مواد لازم:

مواد میانی:

دستور پخت شیرینی قرابیه غنچه انجیری:

ابتدا مواد میانی را آماده کنید. انجیرها را بشورید و ریز ریز خرد کنید و در قابلمه ای مناسب بریزید. آب و شکر را اضافه کنید و در حدی که آب آن کشیده شود، بجوشانید.
سپس گردوی خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید خنک شود.


برای تهیه خمیر همه مواد به جز آرد را داخل کاسه ای بریزید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید. خمیر نرمی به دست می آید که به دست نمی چسبد. از خمیر به اندازه گردو جدا کنید و به وسیله وردنه کمی بزرگتر از بشقاب چای باز کنید. خمیر را از یک طرف تا وسط گردی برش دهید. یک و نیم قاشق مرباخوری از مواد میانی را روی خمیر بگذارید و از لبه شروع به تا زدن کنید. با جمع كردن قسمت پهن به طرف پایین، آن را در دستان صاف كرده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌اید، بچینید.


قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتیگراد در حدی که روی آنها کمی تغییر رنگ دهد، بپزید. پس از پخت روی آنها پودر شکر پاشید و سرو کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل