نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک پسته خوشمزه کافی شاپی : با روش آسان و حرفه ای

طرز تهیه کیک پسته

تخم مرغ، شکر و رنده پوست پرتغال حدود 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. کره ذوب شده خنک را اضافه کنید. سپس ماست چکیده را اضافه کنید و هم بزنید. در یک کاسه دیگر پودر پسته، آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. مواد خشک را با شیر به طور متناوب اضافه و مخلوط کنید. سپس شکلات شیری درشت خرد شده و پسته درشت خرد شده را اضافه کنید.

طرز تهیه کیک پسته :

لیوان استفاده شده 240 میلی لیتر می باشد.

مواد لازم:

طرز تهیه کیک پسته :


تخم مرغ، شکر و رنده پوست پرتغال حدود 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. کره ذوب شده خنک را اضافه کنید. سپس ماست چکیده را اضافه کنید و هم بزنید. در یک کاسه دیگر پودر پسته، آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. مواد خشک را با شیر به طور متناوب اضافه و مخلوط کنید. سپس شکلات شیری درشت خرد شده و پسته درشت خرد شده را اضافه کنید.

مایه کیک را در قالب گرد 22 سانتی متری خوب چرب شده (میتونید کاغذ روغنی نیز بیاندازید) بریزید. کیک را در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد در حدی که در تست خلال دندان از آن تمیز بیرون بیاید، بپزید. اگر روی کیک خیلی سرخ شده بود دما را به 160 درجه برسانید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل