نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قرابیه کاوالا : دستور پخت شیرینی ترکی خوشمزه در خانه

طرز تهیه قرابیه کاوالا

ابتدا بادام ها را درشت آسیاب کنید یا با چاقو خرد کنید. بادام های خرد شده را داخل ماهیتابه ای بریزید و سپس آرد را به آن اضافه کنید و روی حرارت شروع به تفت دادن کنید. روی شعله ملایم تا زمانیکه کمی تغییر رنگ داده و بوی آرد بلند شود، به تفت دادن ادامه دهید.

طرز تهیه قرابیه کاوالا شیرینی خوشمزه ترکیه ای :

لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

مواد لازم:

رویه شیرینی:

طرز تهیه قرابیه کاوالا:

ابتدا بادام ها را درشت آسیاب کنید یا با چاقو خرد کنید. بادام های خرد شده را داخل ماهیتابه ای بریزید و سپس آرد را به آن اضافه کنید و روی حرارت شروع به تفت دادن کنید. روی شعله ملایم تا زمانیکه کمی تغییر رنگ داده و بوی آرد بلند شود، به تفت دادن ادامه دهید.


آرد و بادام بود داده شده را به ظرف دیگری منتقل کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. (باید خوب خنک شود) داخل ظرفی کره نرم شده و سایر مواد را اضافه کرده با یکدیگر مخلوط کنید.


سپس آرد خنک شده را با کنترل و کم کم به آن اضافه کنید و ورز دهید و خمیر را جمع کنید. در صورت نیاز به آرد، می توانید کمی آرد معمولی به آن اضافه کنید.


روی خمیر سلفون بکشید و حدودا برای نیم ساعت استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را بین دو کاغذ روغنی نه چندان نازک باز کنید.
برای شکل دادن خمیر، می توانید از دستگاه بیسکوئیت‌زن، کاتر گرد و یا لیوان به شکل ماه برش بزنید و آنها را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید. قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد در حدی که کمی تغییر رنگ دهند، بپزید.


قرابیه ها را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، مقدار زیادی پودر قند روی آن بپاشید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل