نماد سایت دریای شرق

شیرینی رول گردویی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

شیرینی رول گردویی

ابتدا خمیر را به اینصورت آماده کنید: مایه خمیر و یک قاشق چایخوری از شکر دستور را در فنجانی ریخته و شیر ولرم (حدود 30 درجه سانی گراد) را به آن بیفزایید و این مخلوط را کنار بگذارید تا خمیرمایه عمل آید.

طرز تهیه شیرینی رول گردویی:

مواد لازم :

مواد میانی :

رومال :

دستور پخت شیرینی رول گردویی:

ابتدا خمیر را به اینصورت آماده کنید: مایه خمیر و یک قاشق چایخوری از شکر دستور را در فنجانی ریخته و شیر ولرم (حدود 30 درجه سانی گراد) را به آن بیفزایید و این مخلوط را کنار بگذارید تا خمیرمایه عمل آید. در این حین روغن (مارگارین یا کره) را که به دمای محیط رسیده، همراه با شکر کمی همزده تا صاف و یکدست شوند، تخم مرغ و وانیل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

بکینگ پودر را به ماست اضافه کرده و وقتی حباب زد آن را نیز به مواد اضافه کنید. سپس مایه خمیر عمل آمده، روغن مایع و نمک را نیز افزوده و مواد را هم نزنید تا نیمی از آرد را اضافه کنید. سپس مواد را در حد یکدست شدن همزده و مابقی آرد را نیز تا حد لزوم اضافه کرده تا چسبندگی خمیر گرفته شود(ممکن است کمی آرد مازاد نیاز باشد).

روی خمیر را پوشانده و حدود 1 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید. در فصول گرم، بعد از نیم ساعت استراحت در دمای محیط خمیر را در یخچال قرار دهید و در این حین مواد میانی را آماده کنید. برای مواد میانی: گردوی ریز خرد شده و شکر را مخلوط کنید و سپس سفیده تخم مرغ و ادویه ها را افزوده و این مواد را کنار بگذارید.

پیچیدن خمیر:


برای پیچیدن خمیر، آن را به سه قسمت تقسیم کنید و روی میز کار آردپاشی شده به اندازه تقریبی 25 در 40 سانتی متر باز کنید و یک سوم مواد داخلی را روی آن پخش کرده و از درازا آن را رول کنید.سپس با کمک کاتر دالبر یا چاقو، خمیر را به صورت اریب به اندازه دلخواه ببرید و در سینی فر ترجیحا کاغذ انداخته با کمی فاصله بچینید. در مورد مابقی چانه ها نیز به همین ترتیب عمل کنید.

سپس روی خمیرهای برش خرده را با کیسه نایلونی پوشانده و مجددا حدود نیم تا یک ساعت استراحت دهید. پس از اتمام استراحت، زرده تخم مرغ و ماست را ترکیب کرده روی سیرینی ها رومال کنید.

سینی را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 170 تا 180 درجه سانتیگراد برای فرهای گازی و 150 تا 160 درجه سانتیگراد برای فرهای برقی با فن روشن قرار دهید تا روی شیرینی ها طلایی شود. (درجه فر و مدت پخت تقریبی بوده و بر حسب اندازه شیرینی ها متغیر می باشد)

خروج از نسخه موبایل