دستور پخت قرابیه پسته مناسب عید نوروز و افطار :
مواد لازم:
- 125 گرم کره نرم شده
- 3 قاشق غذاخوری پودر شکر
- 2و نیم تا 3 استکان آرد (استکان کمرباریک ترک یا نصف لیوان دسته دار فرانسوی)
- 1 استکان پودر پسته
- شکلات سفید
دستور پخت قرابیه پسته :
کره و پودر شکر را داخل کاسه ای بریزید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید. آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید و در مرحله آخر پودر پسته را اضافه کنید و ورز دهید.
خمیر نرمی درست کنید که به دست نمی چسبد. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست فرم دهید و داخل سینی فر بچینید و روی آن را با چاقو و یا چنگال طرح بیاندازید.
قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید (حدودا 10 تا 12 دقیقه ) پس از اینکه از فر خارج کردید شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده قسمت از قرابیه را به شکلات آغشته کرده و با پسته خرد شده تزیین کنید.