نماد سایت دریای شرق

تارت کیک شکلاتی کاراملی : طرز تهیه کیک کافی شاپی در خانه

تارت کیک شکلاتی کاراملی

برای تهیه کیک تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید د ر حدی که کرمی شود. سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب کیکی که چرب و کمی آردپاشی کرده اید بریزید.

تارت کیک شکلاتی کاراملی

لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

مواد لازم:

برای سس کارامل:

برای سس شکلاتی:

طرز تهیه تارت کیک شکلاتی کاراملی :

برای تهیه کیک تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید در حدی که کرمی شود. سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب کیکی که چرب و کمی آردپاشی کرده اید بریزید. کیک را در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد تا زمانیکه خلال دندان تمیز از داخل کیک بیرون آید بپزید. وقتی کیک را از فر خارج کردید همانطور که گرم است آن را با نصف استکان شیر خیس کنید. برای تهیه سس کارمل شکر را در ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم با تکان دادن ماهیتابه شکر را ذوب و کاراملی کنید. شکر که خوب ذوب شد، یک قاشق کره را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

پس از اینکه کره ذوب شده یک پاکت خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا به قوام نترم و روانی برسد. کارامل که آماده شد آن را روی کیکی که خیس کرده بودید بریزید و پخش کنید. به همین حالت کمی بگذارید داخل یخچال بماند. در این فاصله سس شکلاتی را آماده کنید. به این منظور خامه را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید آن را تا نزدیک جوش داغ کنید.(مواظب باشد خامه نجوشد). سپس شکلات خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سس شکلاتی آماده را روی لایه کاراملی کیک که بسته شده، بریزید و پخش کنید. مجددا به مدت حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. نوش جان

خروج از نسخه موبایل