طرز تهیه شیرینی تاتلی ماه گردویی ترکی:
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. هر استکان معادل نصف پیمانه میباشد.
مواد لازم:
- 125 گرم کره
- 1 استکان پودر شکر
- 1 استکان گردوی ریز خرد شده
- یک استکان ایرمیک
- 1 عدد تخم مرغ (سفیده داخل شیرینی و زرده روی شیرینی)
- 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
- 2 لیوان آرد
برای شربت:
- 3 لیوان آب
- 3 لیوان شکر
- آب نصف یک لیمو
دستور پخت شیرینی تاتلی ماه گردویی ترکی :
ایتدا شربت را آماده کنید (شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید کمی هم بزنید شکر در آب حل شود و به مدت 10 دقیقه بجوشانید سپس آب لیمو را بریزید و چند دقیقه دیگر بجوشانید ) از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید
سپس شیرینی را آماده کنید. همه مواد به غیر از آرد را در کاسه ای بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید سپس آرد را با دقت و کنترل کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی درست کنید. خمیر را دو قسمت کنید و به صورت مستطیلی باز کنید.
روی خمیر کمی فشار دهید و صاف کنید سپس به وسیله کاتر گرد و یا دهانه لیوان به صورت هلال ماه برش بزنید. شیرینی را در سینی فر بچینید و روی آنها زرده تخم مرغ بمالید.
در فر 200 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده در حدی که روی شیرینی سرخ شود، بپزید. به محض اینکه تاتلی پخته شده از فر خارج شد، شربت سرد را می ریزیم. سپس با پودر پسته و یا پودر نارگیل تزیین کنید.