نماد سایت دریای شرق

گراتن مرغ و بادمجان : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

گراتن مرغ و بادمجان

بادمجان ها را حلقه حلقه برش داده و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود سپس در ظرف پیرکس کمی سس را ریخته و بادمجان را روی سس میچینم مرغ را به قطعات منظم برش داده و روی بادمجان ها می‌گذاریم و روی آن مقداری سس و پنیر رنده شده میریزیم و این کار را چند بار تکرار میکنیم تا مواد تمام شود

رسسپی گراتن مرغ و بادمجان:

مواد لازم:

طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان :

بادمجان ها را حلقه حلقه برش می دهیم و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود . سپس در ظرف پیرکس کمی سس را می ریزیم و بادمجان را روی سس میچینم . مرغ را به قطعات منظم برش می دهیم و روی بادمجان ها می‌گذاریم . روی آن مقداری سس و پنیر رنده شده میریزیم . این کار را چند بار تکرار می کنیم تا مواد تمام شود
در مرحله آخر بادمجان ها باید روی ظرف قرار گیرد و رویش سس و پنیر رنده شده میریزیم . به مدت 3 ربع در فر با 180 درجه می‌گذاریم در آخر میتوانید روی گراتن را گریل کنید تا طلایی شود
نوش جان

خروج از نسخه موبایل