رسپی لهماجون ترکیه ای :
مواد لازم:
- آب ولرم 1/5 لیوان
- شیر ولرم 1لیوان
- خمير مایه 20 گرم
- شکر 1 ق م
- روغن مایع نصف فنجان چای خوری
- نمک 1 ق م
- آرد 6 لیوان
- مواد روی خمیر:
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- گوجه 3 عدد
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه یک قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای 2 عدد
- جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، سس فلفل
طرز تهیه لهماجون ترکیه ای :
خمیر را مثل خیمر پیتزا آماده کرده و خیلی نازک آن را صاف میکنیم تمام مواد روی خمیر را ساتوری کرده و مخلوط و روی خمیر پهن میکنیم و در فر با دمای 180 درجه میگذاریم (داخل ماهیتابه هم با در بسته میتوانیم بگذاریم)
در آخر برای سرو غذا از کاهو و پیاز خرد شده و جعفری و لیمو ترش استفاده شود . میل کنید، نوش جان