نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کاچی زعفرانی : مخصوص افطار به روش آسان در خانه

طرز تهیه کاچی زعفرانی

ابتدا شکر و اب و هل و میخک و زعفران را روی حرارت گذاشته در حدی که شکر حل شود ولی نباید اب بجوشد. کره و ارد را روی حرارت گذاشته با حرارت کم تا تغییر رنگ دهد و سرخ شود. ( البته در حد حلوا نباید سرخ کنید) بعد از اینکه ارد کنی تغییر رنگ داد شربت را اضافه میکنیم و

طرز تهیه کاچی زعفرانی:

مواد لازم:

طرز تهیه کاچی زعفرانی:

ابتدا شکر و اب و هل و میخک و زعفران را روی حرارت گذاشته در حدی که شکر حل شود ولی نباید اب بجوشد.
کره و ارد را روی حرارت گذاشته با حرارت کم تا تغییر رنگ دهد و سرخ شود. ( البته در حد حلوا نباید سرخ کنید) بعد از اینکه ارد کنی تغییر رنگ داد شربت را اضافه میکنیم و زیر قابلمه را خیلی کم میکنیم و سیاه دانه و خلال بادام و پسته و گلاب راضافه میکنیم و اجازه میدیم با حرارت خیلی کم به قوام مورد نظر برسد. در آخر چند پر زعفران نساییده به کاچی اضافه میکنیم ، کاچی ما آماده است نوش جان

پ ن: میتونیم از روغن کرمانشاهی یا حیوانی هم استفاده کنیم که قطعا خوشمزه تر میشه . زیره هم بنا بر ذائقه تون میتونید اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل