نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شله زرد : با روش آسان و حرفه ای در خانه

طرز تهیه شله زرد

1_ ابتدا برنج را شسته و به مدت 12 الی 24 ساعت خیس کرده 2_ برنج خیس کرده را در ظرف مورد نظر با 10 لیوان آب روی حرارت نسبتا زیاد قرار داده ودر قابلمه را نیمه بسته باشد تا برنج بجوش بیاید

طرز تهیه شله زرد :

مواد لازم:

طرز تهیه شله زرد :

1_ ابتدا برنج را شسته و به مدت 12 الی 24 ساعت خیس کرده
2_ برنج خیس کرده را در ظرف مورد نظر با 10 لیوان آب روی حرارت نسبتا زیاد قرار داده ودر قابلمه را نیمه بسته باشد تا برنج بجوش بیاید
3_ وقتی برنج شفته شد آب را در خود جذب کرد حرارت را کم کرده و هم میزنیم (نکته، اصلا به شله‌ زرد آب اضافه نکنید چون بعدا موقع سرو آب می‌اندازد)
4_ وقتی برنج کاملاً شفته شد شکر را اضافه کنید و به هم بزنید (اگر برنج در حال سفت شدن بود نگران نباشید با اضافه کردن شکر شل می‌شود ) مدام هم بزنید ته نگیرد
5_ شکر که حل شد زعفران را اضافه کنید
6_ کاملا که پخت و جا افتاد خلال بادام و پسته را اضافه کنید
7_5 الی 10 دقیقه مانه تا خاموش کنید که وگلاب را اضافه کنید

خروج از نسخه موبایل